Auboueix veiligheidshelm Iris 2 met instelbare oogbescherming

€ 39,75 € 48,10 Incl. BTW
SKU
60005701


Bel 0184-701212
Ma-vr 08:00 tot 17:00

Stuur een e-mail
info@werkgoed.nl

Productomschrijving

Auboueix veiligheidshelm Iris 2 met instelbare oogbescherming

 

De Auboueix veiligheidshelm Iris 2 is een veiligheidshelm met ingebouwde veiligheidsbril. Hiermee slaat u twee vliegen in een klap. Deze veiligheidshelm is verkrijgbaar in meerdere kleuren. De Iris 2 veiligheidshelm is een functionele bouwhelm waarmee u ook een comfortabele helm heeft voor op de werkvloer. Door de inklapbare veiligheidsbril is deze helm dubbel zo handig. De geintergreerde veiligheidsbril is inklapbaar en hoeft dus niet in de weg te zitten. 

Deze lichtgewicht veiligheidshelm is voornamelijk bekend als de Iris 2 met instelbare oogbescherming. Ook heeft de Iris 2 een handig draaiknop systeem waarmee de helm vast op het hoofd gezet kan worden. De helm met vizier heeft een hoog draagcomfort en een vizier van polycarbonaat. 

Kenmeren van de Auboueix veiligheidshelm Iris 2

  • Deze bril kan wanneer nodig weggeklapt worden in de helm.
  • Polycarbonaat veiligheidsbril.
  • Het gewicht van de helm is 410 gram en de bril is 65 gram.
  • De helm heeft een 4-punts binnenwerk met geweven draagbanden, met draaiknop.
  • Van ABS-plastic voorzien.
  • Verkrijgbaar in de kleuren blauw, wit, geel, groen en oranje.

 

Auboueix veiligheidshelmen

Auboueix is een bekend Frans merk voor persoonlijke beschermingsmiddelen en dan met name gespecialiseerd in beschermende helmen voor in de bouw of industrie. De veiligheidshelm Iris 2 is in Nederland een van de bekendste modellen van Auboueix. Wij hebben deze Iris 2 bouwhelm standaard op voorraad en kunnen daardoor snel en scherp leveren. 

De Iris 2 veiligheidshelm van Auboueix is verkrijgbaar in de kleuren Wit, blauw, geel, groen en Oranje. Het witte model is uit voorraad leverbaar, de overige kleuren zijn leverbaar in 2 a 3 werkdagen. 

Werkgoed B.V. is specialist op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen. Zo zijn wij een van de grootste dealers op het gebied van BLS adembescherming en Lowa en Cofra werkschoenen. Ook werkhandschoenen kunnen wij scherp en snel leveren. 

Wilt u grotere aantallen bestellen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Specificaties

Meer informatie
Normering EN 397 (-20ºC 440V MM)
Kleur Blauw, Geel, Groen, Oranje, Wit
Merk Auboueix
Materiaal ABS
Binnenwerk Draaiknop
Apply Add To Quote Nee