Bullflex Werkhandschoenen

Bullflex Premium handschoenen zijn allemaal bij ons verkrijgbaar. Met de bullflex werkhandschoenen kunt u altijd de handen uit de mouwen steken. Bent u op zoek naar een specifieke werkhandschoen? OF wilt u grotere aantallen afnemen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder! De Bullflex werkhandschoenen zijn allemaal bij ons te verkrijgen en heeft u dus razendsnel in huis.

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bijna iedereen gebruikt bij het uitvoeren van werkzaamheden wel werkhandschoenen. Een lasser kan niet zonder de juiste lashandschoenen, een chauffeur heeft eigenlijk altijd wel een stevig paar lederen werkhandschoenen bij zich en een monteur is eigenlijk altijd voorzien van een goed setje montagehandschoenen. En bij stratenmakers is een goede grip werkhandschoen onmisbaar terwijl in de glasindustrie een snijbestendige werkhandschoen noodzakelijk is ter bescherming van de handen gedurende het werk.


Zomaar enkele voorbeelden die heel herkenbaar zijn. Werkhandschoenen moeten natuurlijk voldoen aan bepaalde vereisten. Zo zijn bij veel werkzaamheden de werkhandschoenen onmisbaar ter bescherming van uw handen. Soms zelfs verplicht om bepaalde werkzaamheden uit te mogen voeren. Maar natuurlijk is het ook belangrijk dat de werkhandschoenen lekker zitten, en vooral, niet in de weg zitten. Zeker bij het uitvoeren van werkzaamheden waarbij het belangrijk is dat u een goede vingergevoeligheid behoudt en toch voldoende bescherming biedt aan uw handen.


Daarom hebben wij nu de BULLFLEX Premium gloves. Een ijzersterke selectie montagehandschoen voor alle voorkomende werkzaamheden. De Bullflex premium werkhandschoenen zijn van uitstekende kwaliteit, hebben een uitmuntende pasvorm en zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

 

Bullflex Premium Quality Gloves


Al jarenlang is Bull een bekend merk in de wereld van de werkhandschoenen. Onder meer door de goede kwaliteit en het brede assortiment heeft Bull op nagenoeg alle werkzaamheden een antwoord in de vorm van een passende werkhandschoen. Met de Bullflex Premium Gloves gaat Bull nog een stapje verder. Bullflex richt zich voornamelijk op de dunnere montage handschoenen en ook een stevige Griphandschoen. Met de strakke selectie van 9 verschillende modellen kunnen wij de Bullflex Premium Gloves razendsnel leveren en kunt u direct aan de slag met u perfecte Bullflex werkhandschoenen.


Bullflex Premium Werkhandschoen Thermo Geel


Dit is de Grip werkhandschoen met Thermische voering van Bullflex. Een warme werkhandschoen voor koude omstandigheden waarmee u toch altijd in staat bent uw werkzaamheden uit te blijven voeren. En met deze Bullflex Premium Glove verliest u ondanks de warme voering nauwelijks vingergevoeligheid. Bovendien is het manchet van de werkhandschoen 2 centimeter langer en de duim volledig gecoat. Een ideale werkhandschoen voor bijvoorbeeld een hovenier of een stratenmaker op een koude winterdag!


Bullflex Premium Werkhandschoen Nitril Comfort Plus


Een dunne montagehandschoen, voorzien van een nitril foam coating en nitril nopjes voor extra grip. Ook deze handschoen heeft een 2 centimeter langer manchet en een anatomische pasvorm. De Nitril Comfort Plus werkhandschoen is een flexibele handschoen die met name handig is bij montage werkzaamheden, assemblage, Installatietechniek of magazijn werkzaamheden.


Bullflex Premium Werkhandschoen Nitril Comfort


Een dunne, uiterst flexibele werkhandschoen met een Nitril Foam coating. Met deze Bullflex Premium Glove bent u voorzien van uitstekende vingergevoeligheid en een goed ademende werkhandschoen. Ook deze Premium Glove heeft een 2 centimeter verlengd manchet. Deze Bullflex Premium werkhandschoen wordt veel gebruikt in de Automotive, assemblage, Installatietechniek en magazijn werkzaamheden en Montage werkzaamheden.


Bullflex Premium Werkhandschoen Nitirl Comfort Soft


Een unieke montage werkhandschoen van naadloos gebreid nylon voorzien van een dunne nitril coating. Een werkhandschoen voor de uiterst fijngevoelige werkzaamheden. Door de extreem dunne nitril coating lijkt het zelfs alsof u helemaal geen werkhandschoenen aan hebt. Deze werkhandschoen heeft ondanks de dunne coating een uitstekende grip en is flexibel en comfortabel in gebruik. Vooral in de Automotive, installatie techniek, magazijn werkzaamheden, assemblage en bij montage werkzaamheden zijn deze handschoenen perfect!


Bullflex Premium Werkhandschoen Aqua


Een dunne, flexibele aquabestendige werkhandschoen met een verlengd manchet en een volledig gecoate duim. Een montagehandschoen die tevens waterdicht is. De Bullflex Premium werkhandschoen Aqua is een waterdichte, dunne werkhandschoen met volledige bescherming bij het werken in olie of vettige omstandigheden. Door de dubbele latex coating is deze handschoen voorzien van hoge schuur en scheurweerstand en is deze werkhandschoen dun maar toch onverwoestbaar en blijven u handen goed droog bij terwijl u geen vingergevoeligheid verliest bij het uitvoeren van uw werkzaamheden. Deze handschoenen kunnen perfect gebruikt worden in de Bouw, Automotive, installatietechniek en bij overige natte werkzaamheden.


Bullflex Premium Snijbestendige Werkhandschoen


Voor fijngevoelige werkzaamheden waarbij het belangrijk is dat uw handen beschermd zijn tegen snijdende materialen of voorwerpen is er een perfecte werkhandschoen met de Bullflex Premium Snijbestendige werkhandschoen. Deze werkhandschoen is gedeeltelijk van nylon(24%), HDPE(53%), glasvezel(12%) en spandex(11%) en voorzien van een PU (polyurethaan) coating. Valt goed over de pols door het 2 centimeter langere manchet en heeft een extra bescherming tussen de duim en de wijsvinger waar werkhandschoenen vaak kwetsbaar zijn. Een ideale werkhandschoen om te gebruiken in de glasindustrie, metaalbewerking, grondwerkzaamheden en installatietechniek.


Bullflex Premium Grip Werkhandschoen


Ook voor een goede grip werkhandschoen heeft Bullflex een passende werkhandschoen gecreëerd. De Bullflex Premium Grip is een betaalbare werkhandschoen met uitstekende grip door de groene latex coating. Deze griphandschoen is het antwoord van Bullflex op de bekende Showa310 werkhandschoen. De Bullflex grip handschoenen kunnen uitstekend gebruikt worden in de groenvoorziening, de bouw, afvalverwerking, wegenbouw en bestratingen.


Bullflex Premium Werkhandschoen Pu gecoat


Een dunne, flexibele en betaalbare montagehandschoen voor lichte werkzaamheden. De Bullflex Premium werkhandschoen PU gecoat is een flexibele werkhandschoen met goede grip en uitstekende vingergevoeligheid. Deze werkhandschoen is uitermate geschikt voor schilderwerkzaamheden, assemblage, automotive, magazijn werkzaamheden en de installatietechniek.


Bullflex Premium Werkhandschoen Aqua Thermo


Een waterdichte thermohandschoen voor werkzaamheden waar vingergevoeligheid belangrijk is. De Bullflex Premium Werkhandschoen Aqua thermo is een unieke combinatie van een warme werkhandschoen in koude omstandigheden en een waterdichte werkhandschoen in natte werkzaamheden. Door de latex antislip coating heeft deze werkhandschoen een goede grip en een hoge schuur en scheur weerstand. De Aqua thermo werkhandschoen is goed te gebruiken in de visserij, scheepvaart, landbouw, weg- en waterbouw maar ook in de transportsector, recyling en algemene montagewerkzaamheden is deze handschoen uitstekend te gebruiken.


Bullflex Premium handschoenen bij ons verkrijgbaar.


Met de bullflex werkhandschoenen kunt u altijd de handen uit de mouwen steken. Bent u op zoek naar een specifieke werkhandschoen? OF wilt u grotere aantallen afnemen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder! De Bullflex werkhandschoenen zijn allemaal bij ons te verkrijgen en heeft u dus razendsnel in huis.