Lashandschoen Golden Welder

€ 3,89 € 4,71 Incl. BTW
SKU
14400102
Lashandschoen Golden Welder is beschikbaar om te kopen in stappen van 12


Bel 0184-701212
Ma-vr 08:00 tot 17:00

Stuur een e-mail
info@werkgoed.nl

Productomschrijving

Lashandschoen Golden Welder.

 

Een goede lashandschoen hoeft niet duur te zijn. Met de werkhandschoenen van Bull koopt u uitstekende kwaliteit voor een even zo uitstekende prijs.Deze leren lashandschoen Golden Welder is een solide goudkleurige lashandschoen van A-kwaliteit splitleder. De leren lashandschoen is voorzien van een zachte molton voering waardoor het een prettige werkhandschoen is om te dragen Ook zijn deze Golden Welder lashandschoenen door de kevlar stiksels nog beter bestand tegen vuur en vonken. 

Leren werkhandschoenen voor lassen

 

Bull produceert al jarenlang werkhandschoenen en wij zijn al jarenlang een betrouwbare leverancier van werkhandschoenen. Bull welder lashandschoenen en Bull werkhandschoenen hebben wij standaard op voorraad en kunnen wij snel leveren Deze Golden Welder is een werkhandschoen voor lassen en deze handschoen voor laswerkzaamheden is eeen van de beste in hun soort. Golden Welder Lashandschoenen worden veelgebruikt in de scheepsbouw en zware industrie. 

Grotere aantallen lashandschoenen of werkhandschoenen nodig? Neem dan contact met ons op voor de scherpste prijzen voor uw werkhandschoenen!

 

Specificaties Golden Welder Lashanschoen

 

  • Gemaakt van A-kwaliteit splitleder.
  • Met kevlar garen gestikt.
  • Voorzien van molton voering.
  • Lengte 35 centimeter.
  • Te bestellen per 12 paar.
  • Verkrijgbaar in maat 10,5.

Specificaties

Meer informatie
Eenheid Per 12 paar
Maat 11
Apply Add To Quote Nee