Sixton

Als u op zoek bent naar een werkschoen met Italiaanse klasse dan komt u al snel uit bij Sixton Peak. Sixton Peak is met name gericht passie en vakwerk, met een scherp oog voor detail van Italiaanse makelij. In het assortiment van de Sixton Peak veiligheidsschoenen is voor ieder vakgebied de juiste veiligheidsschoen te vinden.

Producten 1-24 van 49

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 49

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren


Sixton Peak

 Als u op zoek bent naar een werkschoen met Italiaanse klasse dan komt u al snel uit bij Sixton Peak. Sixton Peak is met name gericht passie en vakwerk, met een scherp oog voor detail van Italiaanse makelij. Met name bekend is Sixton Peak van de werklaarzen. De befaamde Sixton Montana is een bekende en enorm populaire veiligheidslaars. Gekenmerkt door een uitmuntende kwaliteit en een subliem draagcomfort is de pasvorm van Sixton werkschoenen voorgevormd naar de voet waardoor werkschoenen en werklaarzen van Sixton ideaal zijn om mee te werken.

Diverse lijnen

Sixton Peak heeft een enorm breed assortiment (over het geheel 250! modellen) die zij hebben onderverdeeld in diverse lijnen. Hiermee biedt Sixton Peak een passende en  veiligheidsschoen voor werkzaamheden in iedere branche of werkomgeving. Tevens probeert Sixton met nieuwe technologieën altijd de feedback van dragers en afnemers mee te nemen om zo het assortiment af te stemmen op de vraag in de markt. 

Outdry

 Uniek in diverse modellen van Sixton Peak is het Outdry systeem. Dit vindt u terug in zowel een aantal werklaarzen als werkschoenen. Outdry of tegenwoordig Hdry is een ingenieus systeem dat verwerkt wordt in de voering van de schoenen of laarzen. Hierdoor blijven je werkschoenen of werklaarzen waterdicht en ademend. Door een uniek proces van laminering wordt het Hdry membraan aangebracht aan de binnenkant van het buitenmateriaal waarvan de schoen is gemaakt. Elk kwetsbaar punt wordt hiermee waterdicht gemaakt. Ook kan het water hierdoor niet binnendringen tussen de buiten laag en het membraan waardoor het nat worden van de werklaars of werkschoen geen invloed heeft op het gewicht. 

Hdry of Outdry verbetert het draagcomfort van veiligheidsschoenen en houdt de voeten altijd droog. Het is ontworpen met materialen die een uitstekend ademend vermogen en vochtabsorptie hebben. Ook is het elastisch en duurzaam wat ervoor zorgt dat u werkschoen of werklaars niet in kracht of kwaliteit inboet. U herkent een Sixton werkschoen met Hdry of Oudry aan het kleine label dat aan de buitenkant van de schoen is bevestigd. 

Duo microfiber hielvoering

 Sixton Peak heeft in hun werkschoenen en werklaarzen gebruik gemaakt van Duo microfiber hielvoering. Dit houdt in dat de schoen anatomisch is gevormd naar de contouren van de voet. Neem bijvoorbeeld de werklaars Sixton Montana. Waar u normaal bij het dragen van werklaarzen wellicht weleens denkt: he verdraaid, ik slip met mijn voet heen en weer. Of: de laars is, nu ik deze wat langer draag, voor mijn gevoel helemaal uitgerekt en te ruim. Dat is nu precies wat u bij Sixton Peak niet heeft. Door het Duo microfiber hielvoering klikt uw voet als het ware vast in de pasvorm van de werkschoen of werklaars. Perfect draagcomfort en geen last van uitlopen. Daarom zijn de werklaarzen van Sixton Peak zo populair.

Werkschoenen en werklaarzen, geproduceerd met oog voor detail en de beste hightech materialen. In het assortiment van de Sixton Peak veiligheidsschoenen is voor ieder vakgebied de juiste veiligheidsschoen te vinden. Geproduceerd met de meest innovatieve productiemethodes en nauwkeurige kwaliteitscontroles. Werkschoenen met Hdry, Primaloft Vibram veiligheidszool of BOA sluiting, u vindt ze in het Sixton Peak assortiment allemaal. Op onze website hebben we een groot deel van het Sixton assortiment geselecteerd. Deze modellen kunnen wij over het algemeen binnen drie werkdagen leveren. Uiteraard, als u op zoek bent naar een specifiek model of grotere aantallen dan kunt u altijd bellen of mailen met uw vragen. Onze productspecialisten helpen u bij vragen graag verder.