Werkkleding

Werkkleding of bedrijfskleding is een onmisbaar onderdeel bij het uitvoeren van uw werkzaamheden. Niet alleen functionele werkkleding of bedrijfskleding voor specifieke doeleinden maar uw werkkleding is ook een belangrijk onderdeel als een visitekaartje waarmee u voor de dag komt als bedrijf. Bedrijfskleding wordt natuurlijk gedragen bij het uitvoeren van werkzaamheden maar tegenwoordig is het nog veel meer. Door de steeds modieuzere kant van werkkleding kunt u met uw favoriete merken tegenwoordig niet alleen op de werkvloer maar ook eenvoudig in uw vrije tijd uit de voeten.

Producten 1-24 van 598

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 598

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Werkkleding en bedrijfskleding

Werkkleding of bedrijfskleding is een onmisbaar onderdeel van het uitvoeren van uw werkzaamheden. Niet alleen functionele werkkleding of bedrijfskleding voor specifieke doeleinden maar werkkleding is ook een belangrijk onderdeel als visitekaartje dat u uit wil stralen met uw bedrijf. Bedrijfskleding wordt natuurlijk gedragen bij het uitvoeren van werkzaamheden maar tegenwoordig is het nog veel meer. Door de steeds modieuzere kant van werkkleding kunt u met uw favoriete merken tegenwoordig niet alleen op de werkvloer maar ook eenvoudig in uw vrije tijd uit de voeten.

Functionele werkkleding

Een belangrijke vereiste aan uw werkkleding is natuurlijk dat het lekker en comfortabel zit. de bedrijfskleding die u draagt moet u het werk gemakkelijker en prettiger maken. Als u bijvoorbeeld tijdens u werk regelmatig bukt is het vervelend als uw trui of jas is voorzien van een boord en daardoor telkens omhoog kruipt langs uw rug. Of heeft u werkzaamheden waarbij bepaalde onderdelen van de werkkleding meer onder druk staan, denk hierin aan de kniestukken op uw werkkleding. Of heeft u veel zakken nodig waarin u spullen of gereedschappen op wilt bergen tijdens uw werkzaam heden. Dit zijn dingen waar u bij het uitkiezen van werkkleding over na kunt denken. Natuurlijk weet u zelf het beste wat voor werkkleding tijdens uw werk het lekkerst zit. Wij kunnen u echter altijd helpen bij het uitkiezen van de beste kledingstukken voor uw werkzaamheden. Belangrijke vragen die u hierin heeft kunnen en willen wij graag voor u beantwoorden. Werkkleding is er in allerlei soorten en maten. Werkjassen, werkbroeken, thermokleding, werksokken, werktruien en werkshirts. Werkkleding voor in de horeca of in de zorg. Schilderskleding en overalls, tuinbroeken en werkvesten kunne wij u leveren.

Vereiste werkkleding

In sommige gevallen, werkomstandigheden of op sommige werkvloeren zijn er bepaalde eisen die gesteld worden aan werkkleding. Denk bijvoorbeeld aan de werkkleding die gedragen wordt bij werkzaamheden langs de weg en die daarom moeten voldoen aan RWS oftewel de Rijkswaterstaat normering. Of werkoverall voor een lasser die aan bepaalde vereisten moet voldoen. Vlamvertragende kleding, antistatische kleding, winteroveralls met reflectie of parka’s met reflectie, in ons assortiment is het allemaal terug te vinden.  

Werkkleding voor vakgebieden

Schilderskleding kenmerkt zich veelal door de witte kleur. Maar voor andere vakgebieden zijn er ook altijd kenmerkende kleuren of kledingstukken te vinden. Zo vindt u bij ons groene werkkleding voor de hovenier. Beige of kaki timmermansbroeken, kleding voor de metselaar of zorgprofessional, werkkleding voor de transportsector. Het belangrijkste is natuurlijk dat u uzelf thuis voelt in uw werkkleding. Het beste gemak gecombineerd met de juiste pasvorm en uitstraling. Wij helpen u graag verder.

Werkkleding personaliseren

Ook voor het personaliseren van werkkleding bent u bij ons op het jusite adres. Bedrukken of borduren van werkkleding met uw logo(’s). Wij hebben inmiddels al ruim tien jaar ervaring op het gebied van personaliseren van bedrijfskleding. Heeft u hier vragen over of wilt u iets laten personaliseren? Neem dan razendsnel contact met ons op!

Werkbroeken

Een werkbroek is eigenlijk een vak apart. Natuurlijk is het belangrijk dat de broek een bijpassende uitstraling heeft bij uw huisstijl. Maar er is meer. Een werkbroek moet onverwoestbaar zijn, een werkbroek moet functioneel en flexibel zijn, een werkbroek moet handige zakken hebben voor uw gereedschap. Wij verkopen werkbroeken in allerlei vormen en adviseren u graag over welke werkbroek het beste bij uw werkzaamheden past.

Modieuze werkkleding

Waar wekkleding vroeger nog weleens ‘vuilnisachtig’ aandeed is werkkleding de afgelopen jaren onderhevig aan een enorme ontwikkeling op het gebied van pasvorm. Zo zijn er tegenwoordig bij heel veel merken zoals Tricorp of Santino ook poloshirts en werkshirts, werkbroeken of andere bovenkleding allemaal in slim-fit model te verkrijgen. Met de modieuze werkkleding kunt u nu een nog betere indruk maken als u op de werkvloer verschijnt.

Duurzame werkkleding

De afgelopen jaren is ook de vraag naar verantwoorde bedrijfskleding gestegen. GOTS gecertificeerde werkkleding, werkkleding van biologisch katoen en circulaire werkkleding worden steeds meer gevraagd, met name door bedrijven en ondernemers die Maatschappelijk verantwoord willen inkopen. Een van onze merken die op dit gebied innovatief zijn bijvoorbeeld: Santino, Indushirt en Tricorp.