Overalls

Als u denkt aan werkkleding dan komt natuurlijk al gauw een overall bij u naar boven. Al van oudsher worden overalls gedragen door mensen op de werkvloer. Denk aan een overall op de boerderij, een schilders overall, de overall van een metaalbewerker, en ga zo maar door. In de loop der jaren is de overall er in allerlei kleuren, soorten, maten en uitvoeringen te verkrijgen. En wij hebben een groot aanbod met overalls, met verschillende merken, kleuren, soorten en allemaal razendsnel leverbaar!

Producten 1-24 van 62

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 62

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Overalls

Als u denkt aan werkkleding dan komt natuurlijk al gauw een overall bij u naar boven. Al van oudsher worden overalls gedragen door mensen op de werkvloer. Denk aan een overall op de boerderij, een schilders overall, de overall van een metaalbewerker, en ga zo maar door. In de loop der jaren is de overall er in allerlei kleuren, soorten, maten en uitvoeringen te verkrijgen.

Wij bieden u een ruim en robuust assortiment overalls van diverse bekende merken. Overalls van Tricorp Workwear, overalls van M-wear en overalls van het bekende merk Orcon hebben wij allemaal in het pakket. Ook Amerikaanse overalls, hoge kwaliteit van het merk F.E. Engel en de juist erg goedkope budget overalls kunnen wij razendsnel leveren. En natuurlijk hebben wij ook de ouderwetse KLM overall, helemaal opnieuw uitgevoerd en verbeterd door Ultimate Workwear die de ouderwetse KLM overall maken en produceren. En wij zijn een van de grootste dealers van de KLM overall, dit betekend grote voorraden en razendsnel geleverd!

Diverse overalls

Binnen de categorie overalls zijn er natuurlijk allerlei verschillen die uw overall uw persoonlijke favoriet maken of juist de perfecte overall voor bij uw werk. Zo kunt u bijvoorbeeld een overall met kniezakken nodig hebben. Of een overall met reflecterende striping. Een multinormoverall of ook een winteroverall. Wij hebben een groot en breed assortiment overalls, in verschillende kleuren zodat uw nieuwe favoriete werkoverall er altijd bijzit!

Vlamvertragende overalls

Als uw overall moet voldoen aan bepaalde eisen en certificeringen dan is er een groot aanbod vlamvertragende overalls. Met een vlamvertragende overall is uw werkoverall beschermd tegen de gevaren van kort contact met vuur. Ook hebben wij vlamvertragende overalls met reflecterende striping. De Multinorm overalls zitten ook allemaal in ons pakket en zijn tevens vlamvertragend.

Antistatische overalls

Antistatische overalls zijn vaak een directe combinatie van vlamvertragend en antistatisch. Met de antistatische eigenschappen van de overall bent u beschermd tegen de statische elektriciteit die vrijkomt bij uw werkzaamheden. Een lasoverall is vaak een combinatie van zowel vlamvertragend als antistatisch en te herkennen aan de bijbehorende iconen die zijn aangebracht in de nek of op de lasoverall zelf.

Winteroveralls

Specifiek voor ijzig koude omstandigheden hebben wij binnen ons assortiment diverse winteroveralls. Met een winteroverall kunt u in alle koude omstandigheden toch aan het werk blijven. Belangrijk voor de winteroverall is natuurlijk dat deze ondanks de warme dikke stof toch niet te veel hinder oplevert bij het uitvoeren van uw taken. Winteroveralls kunt u verkrijgen met reflecterende striping of ook waterdichte winteroveralls kunnen wij leveren.

Amerikaanse overalls

Erg populair blijft de Amerikaanse overall of de zogenoemde tuinbroek. Een Amerikaanse overall is er in verschillende soorten. Zo is er ook de Bretelbroek die wat breder is in het borstgedeelte. Ook kunt u kiezen voor een Amerikaanse overall of tuinbroek met verschillende eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan een Amerikaanse overall met reflectie of de tuinbroek met kniezakken. En natuurlijk is er ook verschil in stofkwaliteit, kleur en pasvorm. Wij hebben een breed assortiment bretelbroeken en tuinbroeken die u altijd kunt komen passen in onze showroom.

Kinderoveralls

In ons assortiment hebben wij ook diverse kinderoveralls in diverse kleuren waarmee u ook de allerkleinsten aan het werk kunt zetten!