Werkjassen

Tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden wilt u natuurlijk voorzien zijn van de beste outfit op het gebied van werkkleding. En ijzersterke, stoere werkjas is daar een belangrijk onderdeel van en onmisbaar in uw uitrusting op de werkvloer maar ook ernaartoe. Of u nu op zoek bent naar een doorwerkjas, een piloten jas of een softshelljack, bij ons vindt u het allemaal. Werkjassen zijn er in verschillende soorten, kleuren, functionaliteiten en natuurlijk maten. Afhankelijk van de werkzaamheden die u doet en de omgeving waar u werkt kunt u altijd een passende werkjas vinden binnen het assortiment werkkleding op onze website.

Producten 1-24 van 116

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 116

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Werkjassen

Tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden wilt u natuurlijk voorzien zijn van de beste outfit op het gebied van werkkleding. En ijzersterke, stoere werkjas is daar een belangrijk onderdeel van en onmisbaar in uw uitrusting op de werkvloer maar ook ernaartoe. Of u nu op zoek bent naar een doorwerkjas, een piloten jas of een softshelljack, bij ons vindt u het allemaal.

Werkjassen zijn er in verschillende soorten, kleuren, functionaliteiten en natuurlijk maten. Afhankelijk van de werkzaamheden die u doet en de omgeving waar u werkt kunt u altijd een passende werkjas vinden binnen het assortiment werkkleding op onze website.

Binnen ons assortiment werkjassen vindt u natuurlijk werkjassen voor heren en voor dames en ook werkjasjes voor kinderen hebben wij in ons assortiment. Met onder meer onze merken Tricorp, Santino, Dassy en F.E. Engel hebben wij een breed assortiment waarmee u altijd de juiste werkjas kunt kiezen.

Softshell jassen

Een softshell jack zegt het eigenlijk al, een extra shell om uw bovenlichaam van soepele stof. De softshelljas is de afgelopen jaren enorm populair in (werkend) Nederland. Door de dunnen vaak stretch stof van de softshelljas draagt deze uiterst licht en uiterst comfortabel. Ook is een softshelljack winddicht en waterafstotend wat, zeker in de herfstachtige omstandigheden die in Nederland zo vaak voorkomen toch uiterst prettig is. Bovendien houdt deze softshell werkjas de warmte die ontstaat tijdens het bewegen goed vast waardoor een softshelljack u beschermd in koudere omstandigheden.

Tricorp Softshell jassen

Erg populair zijn de softshelljassen van het bekende werkkledingmerk Tricorp Workwear. Als een van de grotere Tricorp dealers hebben wij de softshelljacks van Tricorp breed gepresenteerd in onze showroom. Door de diversiteit in modellen, kleuren en pasvormen kunt u altijd een passende softshelljas vinden bij uw persoonlijke voorkeuren. Ook de Tricorp Tech Shell is een uiterst populaire softshelljas die in allerlei omstandigheden gedragen kan worden en daadwerkelijk voelt als een tweede huid.

Winterjassen

Natuurlijk, als het dan winter wordt in ons land is een goede en warme winterjas niet te missen in u werkkledingpakket. Met de winterjassen in ons assortiment kunt u altijd goed uit de voeten. Onder meer waterdichte winterjassen, wind en waterafstotende winterjassen en, natuurlijk, heerlijk warme winterparka’s.

Pilotjacks of pilotenjas

Met een pilotjack koopt u een warme, stoere werkjas voor de winter die vaak wat korter is en voorzien van een boord aan de onderzijde. Een Pilotjack is een populaire werkjas doordat deze weinig hinder bied bij het uitvoeren van uw werkzaamheden en er toch voor zorgt dat u warm blijft bij uw werk.

Regenjassen

Ins ons brede assortiment werkjassen zitten uiteraard ook regenjassen. Met een goede regenjas kunt u zelfs in de regen altijd droog aan het werk blijven!

Vlamvertragende werkjassen

In sommige werkomstandigheden is het noodzakelijk dat uw werkjas voldoet aan bepaalde eisen. Binnen ons assortiment vindt u werkjassen voor lassers die voldoen aan bepaalde normeringen. Voor vlamvertragende werkjassen en vlamvertragend antistatische werkjassen kunt u allemaal bij ons terecht.

Reflecterende werkjassen

In ons assortiment vindt u ook werkjassen met reflecterende eigenschappen. RWS werkjassen en werkjassen met reflectie voor bijvoorbeeld werkzaamheden langs de weg of langs het spoor. Ook werkjassen voor wegwerkers of werkjassen voor stratenmakers vindt u in ons uitgebreide assortiment werkkleding.

Stofjassen

Stofjassen worden veel gedragen in bijvoorbeeld de werkplaats van een timmerman of de foodindustrie. Zoals de naam stofjas al aangeeft beschermd deze jas tegen vuil en stof. Een stofjas kan snel en makkelijk gedragen worden en is vaak voorzien van handige zakken.