Lashandschoen zwart Kevlar gestikt

€ 9,75 € 11,80 Incl. BTW
SKU
14400104
Voor 16:00 besteld overmorgen in huis


Bel 0184-701212
Ma-vr 08:00 tot 17:00

Stuur een e-mail
info@werkgoed.nl

Productomschrijving

Lashandschoenen zwart kevlar gestikt

Bij het uitvoeren van laswerkzaamheden is het belangrijk dat u de juiste werkhandschoenen gebruikt. Met de Zwarte lashandschoen koopt u een van de beste lashandschoenen die er zijn. Deze Lashandschoen is kevlar gestik en voorzien van een molton voering. Zodra u de Lashandschoen Zwart aantrek voelt u direct dat dit een kwaliteits werkhandschoen is. De Black welder handschoenen zijn per paar te bestellen en direct uit voorraad leverbaar. 

Heeft u vragen over de Zwarte lashandschoenen? Of wilt u grotere aantallen van deze werkhandschoen voor laswerkzaamheden bestellen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u aan het beste advies en aan de scherpste prijzen. 

Specificaties Lashandschoen Zwart Kevlar gestikt

  • A-kwaliteit splitleder.
  • Met kevlar garen gestikt.
  • Voorzien van molton voering.
  • Lengte 35 centimeter.
  • Te bestellen per 12 paar.
  • Verkrijgbaar in maat 10,5.

Lashandschoenen bestellen en afhalen

Wij hebben een breed assortiment werkhandschoenen die wij direct uit voorraad kunnen leveren. Deze Lashandschoenen Zwart kevlar gestikt hebben een standaard maatvoering en kunnen ook bij ons in de showroom bekeken, gepast en direct meegenomen worden. In ons assortiment kunt u ook in andere prijsklassen en kwaliteiten diverse laswerkhandschoenen vinden. Denk bijvoorbeeld aan de Golden Welder lashandschoen

Onze medewerkers adviseren u graag over de werkhandschoenen die u nodig heeft. Voor alle laswerkzaamheden hebben wij de juiste werkhandschoenen in huis. Lashandschoenen hebben specifieke kwaliteiten die juist bij het lassen nodig zijn. Ook soepele lashandschoenen met extra vingergevoeligheid hebben wij in ons assortiment lashandschoenen. 

Lashandschoenen per paar bestellen

Uniek aan deze lashandschoenen is dat u ze bij ons per paar kunt bestellen. Dus  u zit niet gebonden aan grote afnames en hoge kosten. De Lashandschoen Zwart Kevlar gestik is per 1 paar te bestellen en is in verhouding toch uiterst voordelig. 

 

Specificaties

Meer informatie
Levertijd Voor 16:00 besteld overmorgen in huis
Eenheid Per 12 paar
Maat 10
Apply Add To Quote Nee