Werkkleding Bedrukken en Borduren

U wilt uiteraard meer dan alleen werkkleding. U wilt werkkleding voorzien van uw eigen bedrijfslogo. Of het nu gaat om een subtiel logo op de borst van uw poloshirt of juist een duidelijk zichtbaar logo op de rug van uw vest alles is bij ons te realiseren. In het personaliseren van bedrijfskleding luisteren wij uiteraard naar uw wensen en willen wij u ook hierin zo goed mogelijk adviseren. Wellicht heeft u al het perfecte plaatje in uw hoofd en hoeven wij dit slechts voor u ten uitvoer te brengen. Of misschien heeft u nog geen benul maar bent u juist op zoek naar advies over hoe en wat u het beste op uw kleding kunt doen. In het personaliseren van uw bedrijfskleding maken we onderscheid in kleding bedrukken of kleding borduren. Voor beide varianten van personalisatie van uw kleding kunt u bij Werkgoed terecht.

Bedrukken van kleding

Bedrukken doen we in eigen beheer. Wij hebben hiervoor de juiste kennis en middelen in huis. Wij kunnen eenkleurige logo’s handmatig uitsnijden en direct aanbrengen op de kleding. Onder de juiste druk en temperatuur wordt het logo direct op de kleding geperst. Het persen op zichzelf neemt ongeveer 20 seconden in beslag per bedrukking. Het moeilijke gedeelte zit hem in de positie bepalen. Echter, door de vele jaren ervaring kunnen onze professionals dit bijna met hun ogen dicht en kijken we vol trots naar het resultaat als er weer een tevreden klant met zijn of haar logo op de werkkleding naar buiten loopt.

Bedrijfskleding Borduren

Borduren is een vak apart en laten wij graag doen door een atelier waar wij al jaren een solide samenwerking mee hebben. Het zetten van een borduring gaat automatisch maar neemt aardig wat tijd in beslag. Een beetje afhankelijk van de aantallen en de hoeveelheid steken die het apparaat moet maken om uw bedrijfslogo netjes op de kleding te zetten kan de levertijd van geborduurde kleding soms wel richting de twee weken lopen. Het resultaat is een schitterend vest of een strak gesneden poloshirt met daarop een glanzend en onverwoestbaar logo van uw bedrijf.

Stuur een aanvraag in

Voordelen en verschillen

Allereerst is het natuurlijk per persoon verschillend wat de mooiste manier is om uw werkkleding te personaliseren. Uiteraard zijn er wel wat algemene verschillen te noemen die uw keuze voor bedrukken of borduren kunnen beïnvloeden.

  • Bedrukken is over het algemeen goedkoper
  • Borduren gaat langer mee
  • Bedrukken kan gemiddeld sneller gerealiseerd worden
  • Borduren heeft een wat luxere uitstraling
  • Bedrukken geeft details in uw logo beter weer
  • Borduren heeft een langere levensduur

    Natuurlijk, er zijn nog zoveel vragen die misschien door uw hoofd spoken. Niet voor niets is het personaliseren van kleding iets dat voor iedereen anders ingevuld kan worden. Daarom kunt u altijd terecht bij ons met vragen of opmerking. Wij zullen u altijd netjes te woord staan en zo goed mogelijk adviseren. Uw ideeën zullen wij met onze ervaring zo goed mogelijk overbrengen op uw kledingpakket.