Truien & Vesten

Tijdens een gure dag, zowel binnen als buiten, kan niets prettiger zijn dan een goede sweater of vest. Ook op de werkvloer is het dragen van een werktrui of een werkvest geen onbekend verschijnsel. Juist onder de werkkleding is de dikker trui of dat handige sweatvest onmisbaar bij een complete uitrusting voor tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden. Wij bieden u een breed en gevarieerd assortiment met truien en vesten van verschillende merken die wij razendsnel kunnen leveren!

Producten 1-24 van 69

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 69

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Truien en Vesten

Tijdens een gure dag, zowel binnen als buiten, kan niets prettiger zijn dan een goede sweater of vest. Ook op de werkvloer is het dragen van een werktrui of een werkvest geen onbekend verschijnsel. Juist onder de werkkleding is de dikker trui of dat handige sweatvest onmisbaar bij een complete uitrusting voor tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden.

Sweaters

Een stevige sweater is belangrijk bij uw werk. U wilt het, zeker als u buiten werkt, lekker warm hebben en de sweater moet natuurlijk ook comfortabel zitten bij het uitvoeren van uw werkzaamheden. Binnen de sweaters en truien is er een breed scala aan varianten die wij u allemaal kunnen leveren. Een trui met rits, een polosweater, een sweater met ronde hals of een sweater met col kraag, wij hebben het allemaal en u kunt al deze artikelen bij ons in de digitale showroom bekijken en in onze fysieke winkel kunt u alle sweaters en werktruien passen.

Hoodies

Tegenwoordig neemt de sweater met capuchon, de zogenoemde hoodie een steeds nadrukkelijker plaats in binnen de werkkleding. De hoodie is een populaire sweater die comfortabel is en vaak middels de capuchon kan zorgen voor extra warmte rond het hoofd. Hoodies hebben wij in zowel modellen voor heren als voor dames!

Vesten

Een vest is uitermate handig. Met een dik vest kunt u natuurlijk de koude omstandigheden trotseren en als de temperatuur even iets omhoog gaat omdat de zon gaat schijnen of omdat u hart werkt? Dan kunt u uw vest razendsnel en handig uitdoen! Onze vesten van Tricorp Workwear zijn uitermate populair! Ook damesvesten hebben wij in ons assortiment.

Vesten met capuchon

Ook vesten kunnen natuurlijk voorzien van een capuchon. Met een sweatvest met capuchon koopt u een hooded vest waarmee u een stoer en functioneel vest draagt op de werkvloer. Wij kunnen van onder meer het merk F.E. Engel uw werkkleding uitrusten met een stoer, onverwoestbaar sweatvest met capuchon. Ook een damesvest met capuchon kunnen wij leveren en hebben wij in onze showroom op voorraad.

Fleecevesten

Fleecevesten zijn werkvesten die heerlijk warm zijn en dat ook blijven. Door de fleece stof houdt een fleecevest de warmte van uw lichaam goed vast. Ook voelt een fleecevest bijzonder zacht en comfortabel aan. In ons assortiment bieden wij fleecevesten voor heren en fleecevesten voor dames aan. Een fleecevest is het best te personaliseren door middel van het borduren van uw logo. Wij kunnen het borduren van uw fleecetrui en fleecevest voor u regelen!

Groot assortiment

Ook voor de truien en vesten hebben wij een groot assortiment met en enorm veel kleuren waar u uit kunt kiezen. Fleecevesten, truien met rits, polosweaters met boord en dat allemaal in een breed scala aan kleuren. Zo kunt u uw kleding perfect matchen met uw huisstijl en logo. Ook het bedrukken of borduren van uw truien en vesten kunnen wij voor u realiseren.