T-shirts

T-shirts zijn natuurlijk het lekkerst om te dragen in de zomer, in de zon of in de loods/werkplaats. Hij is luchtig maar toch ook sterk. Maar je kan een T-shirt ook goed dragen in de winter, als eerst of tweede laag onder een sweater voor wat extra warmte. Kortom T-shirts moet je eigenlijk wel in je kast hebben liggen.

Producten 1-24 van 48

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Tricorp T-Shirt 145 Gram Tricorp T-Shirt 145 Gram
  € 7,27 € 8,80 Incl. BTW
 2. Tricorp T-Shirt 190 Gram Tricorp T-Shirt 190 Gram
  € 10,07 € 12,18 Incl. BTW
 3. Tricorp T-Shirt 200 Gram 60°C Wasbaar Tricorp T-Shirt 200 Gram 60°C Wasbaar
  € 13,52 € 16,36 Incl. BTW
 4. Tricorp T-Shirt Bicolor Borstzak Tricorp T-Shirt Bicolor Borstzak
  € 14,75 € 17,85 Incl. BTW
 5. Tricorp T-Shirt Bicolor Dames Tricorp T-Shirt Bicolor Dames
  € 12,06 € 14,59 Incl. BTW

Producten 1-24 van 48

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

T-shirts

 

Een T-shirt of een poloshirt is natuurlijk het lekkerst om te dragen in de zomer, in de zon of in de loods/werkplaats. T-shirts en poloshirts zijn luchtig maar toch ook sterk. Een T-shirt is vaak wat meer casual en nog weer wat verkoelender dan een poloshirt of longsleeve. Maar je kunt een T-shirt ook goed dragen in de winter, als eerst of tweede laag onder een sweater voor wat extra warmte. Kortom T-shirts moet je eigenlijk wel in je kast hebben liggen.

Wij hebben een enorm assortiment aan T-shirts, in verschillende kleuren, soorten, merken en maten. De bedrijfskleding verandert tegenwoordig steeds meer van werkkleding naar modieuze kleding. Tricorp heeft bijvoorbeeld de premium lijn. Daarin zie je een selectie T-shirts die modieus zijn maar tegelijkertijd ook goed gedragen kunnen worden op de werkvloer.

 

Soorten T-shirts

Naast de wat modieuzer premium lijn heb je natuurlijk T-shirts voor iedereen. T-shirts die voldoen aan normeringen. Kleding voor mensen met een groot postuur maar ook voor de kleinste personeelsleden. Of zelfs voor kinderen is er een klein assortiment aan T-shirts. Daarnaast heb je ook shirts met lange mouwen, een V-hals of juist met een ronde hals. Alle T-shirts zijn ook Slim-fit verkrijgbaar voor een betere en modieuze uitstraling.

 

Personaliseren

Wij kunnen zelf uw T-shirt of Poloshirt ook personaliseren. Uw eigen logo of bedrijfsnaam kan op de werkkleding geborduurd of bedrukt worden. Daarnaast kunnen wij zorgen dat de logo’s voorradig zijn, wanneer u uw kleding dan snel nodig heeft

Uiteraard is het belangrijk om goed geïnformeerd te worden over de beste prijs/kwaliteit verhoudingen van een Poloshirt. Wellicht komen de merken: Tricorp, Santino, Dassy en F.E. Engel u bekend voor. Daarmee kunnen wij u een breed en veelkleurig assortiment aanbieden waarbij u zowel kwaliteit, pasvorm en draagvorm altijd naar persoonlijke voorkeur uit kunt kiezen. Wilt u advies of hulp bij het uitkiezen? Dan kunt u altijd één van onze specialisten raadplegen of kom een kijkje nemen in onze showroom.