Pilotjacks

Werkkleding moet ervoor zorgen dat u warm blijft in de winter, koel blijft in de zomer en bestand bent tegen alle wisselvallige weersomstandigheden die Nederland te bieden heeft. Met koud weer is het altijd verstandig om een goede winterjas te dragen. Onder winterjassen maken we verschil tussen een lang model, de parka of een kort model. De pilotenjas of pilotjack. Binnen ons assortiment vindt u diverse populaire pilotjacks in allerlei kleuren en maten waarmee u altijd een passende werkjas vindt bij uw huisstijl en uw werkomstandigheden.

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Tricorp Pilotjack Industrie Tricorp Pilotjack Industrie
    € 89,90 € 108,78 Incl. BTW
  2. Tricorp Pilotjack RWS Tricorp Pilotjack RWS
    € 155,32 € 187,94 Incl. BTW

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Pilotjacks

 

Werkkleding moet ervoor zorgen dat u warm blijft in de winter, koel blijft in de zomer en bestand bent tegen alle wisselvallige weersomstandigheden die Nederland te bieden heeft. Met name een werkjas is hierin uitermate belangrijk. Met koud weer is het altijd verstandig om een goede winterjas te dragen. Onder winterjassen maken we verschil tussen een lang model, de parka of een kort model. De pilotenjas of pilotjack. Binnen ons assortiment vindt u diverse populaire pilotjacks in allerlei kleuren en maten waarmee u altijd een passende werkjas vindt bij uw huisstijl en uw werkomstandigheden.

Stevige en warme werkkleding

Met een pilotenjas koopt u een sterke en robuuste werkjas voor in koude omstandigheden. De pilotjack is voorzien van een boord waardoor deze op de heup blijft hangen. Ook kunt u bij ons pilotjacks bestellen met een warme wintervoering en een capuchon. Zo kunt u met een pilotjack alle weersomstandigheden aan.

Genormeerde werkjas

Natuurlijk is kwaliteit van uw werkkleding belangrijk. En het liefst wilt u ook een stoere en goed bij uw huisstijl passende pilotjack. Maar soms is er meer gevraagd van uw werkjas of werkgoed. Bij ons kunt u ook pilotjacks bestellen met normering. Bijvoorbeeld een Pilotjack met reflectie striping of daadwerkelijk RWS normering. Dit betekent dat u ook bij werkzaamheden waar de eisen voor veilig werken hoger liggen ook aan de slag met een goede pilotenjas.

Merken Pilotenjassen

In ons brede assortiment werkkleding vindt u pilotjacks van diverse merken. Natuurlijk zitten er in het enorm brede pakket van Tricorp Workwear diverse pilotjacks maar ook F.E. Engel, Dassy Workwear of juist wat meer budget pilotjacks kunt u bij ons kopen. Niet alleen vindt u al onze merken in onze webshop maar ook in onze showroom vindt u deze allemaal terug. En wat is er nu fijner dan even uw nieuwe werkjas, softshelljack of pilotjack passen en bekijken voordat u deze aanschaft?