Vlamvertragende overalls

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Tricorp Overall Multinorm Bicolor Tricorp Overall Multinorm Bicolor
    € 208,22 € 251,95 Incl. BTW
  2. Tricorp Overall Multinorm Tricorp Overall Multinorm
    € 185,21 € 224,10 Incl. BTW

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Multinorm overalls, vlamvertragende overalls en vlamvertragend- antistatische overalls hebben wij allemaal in het pakket van werkkleding. Overalls worden vaak gezien als de ideale outfit om uw dagelijks werk in uit te oefenen. In veel vakgebieden waar las en slijpwerkzaamheden worden gedaan is het noodzakelijk dat uw overall voorzien is van bepaalde normeringen.

Met een multinorm overall koopt u een overall die eigenlijk multi inzetbaar is op de werkgebieden waar vereisten zijn aan u werkoveralls. Niet alleen is de multinorm overall vlamvertragend maar ook antistatisch, beidt deze bescherming tegen chemicaliën en de thermische gevaren van een elektrische vlamboog.

Een vlamvertragende of brandvertragende overall is met name handig als u werkzaamheden heeft waarbij u in aanraking kunt komen met vuur. Door de speciale vlam dovende coating waarmee de vlamvertragende overall behandeld is bent u beter beschermd en loopt u minder risico op ernstige verwondingen.

Antistatische overalls voorkomen dat er tijdens het uitvoeren van uw dagelijkse taken door elektrostatische oplading vonken ontstaan die vervolgens brand of explosies kunnen veroorzaken. Het symbool waaraan u antistatische werkkleding herkent is de bliksemschicht. Een antistatische werkoverall beschermt niet tegen netspanning. Werkkleding met antistatische eigenschappen wordt altijd gecombineerd met vlamvertragende eigenschappen.

Wij hebben diverse merken met vlamvertragende en antistatische overalls. Ook kunnen wij overalls leveren die zorgen voor betere zichtbaarheid door middel van reflecterende striping. Onder meer Orcon, Roots, Tricorp en Dassy hebben ijzersterke brandvertragende overalls waarmee u voorzien bent van de juiste bescherming en tegelijk een slijtvaste en comfortabele werkoverall koopt. Wij hebben vlamvertragende overalls, vlamvertragend antistatische overalls en multinormoveralls op voorraad in onze showroom. U kunt uw werkoverall bij ons passen en ook nog eens laten personaliseren.

Heeft u vragen over welke vereisten u nodig hebt op uw werkoverall? Of bent u opzoek naar een specifieke vlamvertragende overall of een vlamvertragende antistatische overall? Neem contact met ons op en een van onze productspecialisten helpt u zo snel mogelijk uit de brand!