Regenbroeken

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Tricorp Regenbroek RWS Tricorp Regenbroek RWS
    € 53,22 € 64,40 Incl. BTW

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

In Nederland zijn we altijd verbonden met water. Niet alleen onze dijken en waterwerken zijn wereldberoemd ook de wetenschap dat het in Nederland vaak regent of regenachtig is maakt ons beroemd, of eigenlijk zelfs berucht. Als u tijdens de werkdag overvallen wordt door een regenbui is het belangrijk dat u door kunt werken en dat uw werkkleding en uw werkbroek goed droog blijft. Met een regenbroek blijft uw lange werkbroek of stretch werkbroek droog terwijl u doorgaat met het uitvoeren van uw werkzaamheden.

Regenbroeken hebben wij in ons assortiment in verschillende soorten, maten en kleuren. Belangrijkste eigenschap is de waterafstotende werking van de regenbroek maar in sommige gevallen is het ook belangrijk dat u goed zichtbaar blijft. Daarom hebben wij ook regenbroeken met reflecterende striping in het assortiment.

De regenbroeken in ons assortiment kunnen wij razendsnel leveren en uiteraard kunt u die ook bij ons in de showroom passen. En als u vragen hebt bij het uitzoeken van de beste regenbroek dan kunt u ook altijd contact opnemen met een van onze productspecialisten. Zij helpen u graag verder zodat u altijd door kunt werken. Weer of geen weer!

Niet alleen regenbroeken kunnen wij leveren, ook een waadpak of regenbroek met bretels hebben wij in het assortiment. Met een regenbroek met bretels hebt u net dat extra stukje draagcomfort waar u naar op zoek bent.