Otoplastieken

Gehoorbescherming op maat (OTOPLASTIEKEN).

Wanneer u veel in een lawaaiige omgeving bent, loop u veel risico op gehoorschade. Daarom is het van belang uw oren goed te beschermen. Oordoppen op maat worden als het meest comfortabel ervaren en bieden een goede bescherming in allerlei werkomgevingen.

Zoals als de naam ook al suggereert is een Otoplastiek op maat een gehoorbescherming die op maat van de gehoorgang wordt gemaakt. Otoplastieken worden voorzien van een filter dat schadelijk geluid tegenhoudt, maar het dempt niet elk geluid. U kunt dus gewoon met elkaar praten en alarmsignalen blijven horen. Het is de meest comfortabele en efficiënte vorm van gehoorbescherming en biedt optimale bescherming door de perfecte pasvorm.

 

De voordelen van Otoplastieken op maat:

  • Normaal contact met omgeving mogelijk
  • Hoog draagcomfort
  • Meest nauwkeurige vorm van gehoorbescherming
  • Communicatie op spraakniveau mogelijk
  • Waarschuwingssignalen blijven hoorbaar
  • Voorzien van vast of regelbaar filter voor elke vorm van lawaai

 

 

Doordat een oor blijft groeien verandert ook de vorm van de gehoorgang waardoor het wel aan te raden is iedere twee jaar de Otoplastieken op maat op lekken te laten testen. Daarnaast is het ook van belang om de Otoplastieken schoon te houden voor een goede hygiëne van het oor. Regelmatige reiniging verlengt bovendien de levensduur van de gehoorbescherming. U krijgt bij het eerste paar Otoplastieken dan ook van ons een flesje reinigingsvloeistof.

 

Voor zowel lektesten als het op maat maken van Otoplastieken bent u bij ons aan het juiste adres. Het aanmeten van Otoplastieken is mogelijk bij ons op kantoor, maar kan ook zeker op locatie. Waar en wanneer het jou uitkomt!

 

Meer informatie nodig of een afspraak maken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, we zijn u/jou graag van dienst.