Cofra werkschoenen

Cofra is een inmiddels bekend werkschoenenmerk uit Italie. De werkschoenen van Cofra staan bekend om hun sportieve uitstraling en lichtgewicht. Wij zijn al jarenlang trouw dealer van Cofra en binnen het brede assortiment veiligheidsschoenen van Cofra kunt u altijd een perfecte werkschoen vinden.

Producten 1-24 van 49

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 49

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Cofra

Cofra is een inmiddels bekend werkschoenenmerk uit Italië. De werkschoenen van Cofra staan bekend om hun sportieve uitstraling en lichtgewicht. Wij zijn al jarenlang trouw dealer van Cofra en binnen het brede assortiment veiligheidsschoenen van Cofra kunt u altijd een perfecte werkschoen vinden. Alle in Nederland beschikbare modellen van het merk Cofra vindt u bij ons. Bent u op zoek naar een model dat niet standaard leverbaar is? Vraag het ons en dan onderzoeken wij direct wat hierin de mogelijkheden zijn voor u zodat u toch met uw favoriete werkschoenen aan het werk kunt.

Cofra Safety shoes is een leverancier van kwalitatief hoogwaardige veiligheidsschoenen uit Italie. Het bedrijf is zelfs een van de grootste producenten op het gebied van veiligheidsschoenen in Europa met een productie van 3.8 miljoen paar werkschoenen per jaar. Bij Cofra wordt veel aandacht besteed aan nieuwe, hoogwaardige materialen, nieuwe modelleringen en modische designs. Hierdoor is het merk in Europa zeer populair. Bij nieuwe materialen voor werkschoenen moet gedacht worden aan aluminium neuzen, composiet neuzen en zolen en tex materialen. De collectie is ontzettend breed en Cofra heeft veiligheidsschoenen zowel in het lage als in het hoge segment.

Bij het ontstaan van Cofra in 1938 bestond het bedrijf uit een kleine werkplaats waar schoenen werden gemaakt uit de banden van militaire trucks en militaire uniformen. Per dag werken er destijds ongeveer 10 paar werkschoenen gemaakt en verkocht op de lokale markt. Door innovatief management door de jaren heen is Cofra razendsnel gegroeid. Tegenwoordig is Cofra met een productie van 15000 werkschoenen per dag de grootste zelfstandige producent in werkschoenen in Europa.

Cofra en een beter milieu

Cofra werkschoenen is bezig voor een betere toekomst door te investeren in een duurzame werkschoenenlijn. Vanuit dit oogpunt heeft Cofra nu een aantal modellen geproduceerd van gerecycled materiaal. U vindt alle veiligheidsschoenen uit de greenfit collectie van Cofra bij ons op de webshop. In de greenfit werkschoenen van Cofra is gebruik gemaakt van 100% gerecycled Texpet, 100% polyester, gerecycled polyurethaan en voor de verpakkingen van deze werkschoenen is gebruik gemaakt van 100% gerecycled papier. De Greenfit collectie heeft ook veters en inlegzolen die gemaakt zijn van gerecycled materiaal. In de collectie Greenfit werkschoenen van Cofra vindt u onder meer: De Cofra Thunder, de Cofra Rainproof, de Cofra Hertz, de Cofra Recuperator, de Cofra Luna, de Cofra Ecological en de Cofra Angstrom.Alle modellen uit de Greenfit Collectie van Cofra zijn bij ons uit voorraad leverbaar. Bent u bewust bezig met een betere wereld en een betere toekomst? Dan zijn de milieu bewuste werkschoenen van Cofra onmisbaar bij uw werk!