Stretch Werkbroeken

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De beste werkkleding koopt u natuurlijk bij Werkgoed Bedrijfskleding! En wat is er nu belangrijker dan een perfecte werkbroek? Een lange werkbroek waarmee u ook nog eens dat stapje extra kunt doen? Het antwoord is natuurlijk een stretch werkbroek. Tegenwoordig wordt stretch niet meer allen gebruikt in de mode maar ook in de werkkleding, dit zorgt voor meer comfort en een betere uitstraling.

Door de stretch eigenschappen van een stretch werkbroek wordt de broek beter op allerlei vlakken. Natuurlijk zorgen de stretch eigenschappen voor meer bewegingsvrijheid maar ook krijgt de broek een nog betere pasvorm door de stretch eigenschappen. Ook in korte werkbroeken wordt steeds vaker gebruik gemaakt van stretch.

Met de elastische stretch werkbroeken kunt u alle kanten op tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden zonder dat u belemmerd wordt door uw werkbroek. Het comfort van een stretch werkbroek is uitermate hoog. Vaak wordt een stretch werkbroek gemaakt in combinatie met cordura versteviging zodat de werkbroek beter bestand is tegen slijtage. Hiermee behoudt u het comfort van stretch evenals de slijtweerstand op kwetsbare naden.

Zeer populair zijn de stretchwerkbroeken van F.E. Engel. Deze werkbroeken van de Xtreme serie zijn niet alleen enorm stoer maar hebben ook nog eens extreme stretch eigenschappen en een hoge slijtweerstand. Hiermee koopt u een hoge kwaliteit werkbroek met een modieuze pasvorm en hoge stretch eigenschappen.

Bij een spijkerbroek is stretch tegenwoordig uitermate belangrijk. Zeker als u de spijkerbroek als werkbroek gebruikt is het belangrijk dat u bewegingsvrijheid heeft. Met de stretch eigenschappen van de jeans kan de pasvorm behouden blijven en heeft u toch voldoende ruimte om al uw werkzaamheden comfortabel uit te kunnen voeren.

Binnen ons assortiment vindt u stretch werkbroeken van onder meer de merken Tricorp, Dassy, F.E. Engel, Ballyclare of Orcon en ook Newstar Jeans. Natuurlijk kunt u vragen hebben over wat nu precies de beste stretch werkbroek is voor u. Met die vragen helpen wij u graag verder.