Longsleeves

Werkkleding vraagt meer dan alleen eenvoud en kracht. Door de jaren heen heeft de werkkleding zich ontwikkelt. Hierdoor is werkkleding niet meer alleen functioneel maar ook steeds meer gericht op een modieuzer uitstraling. Van gewone basic T-shirts of poloshirts is er inmiddels een evolutie op gang gekomen richting slim-fit T-shirts of bamboe T-shirts en T-shirts of poloshirts met cooldry eigenschappen. Ook de longsleeve is hierin opgekomen. Het T-shirt lange mouw dat met name gedragen wordt in de overgang der seizoenen. Waar het net te warm is voor een trui en net te fris voor korte mouwen.

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Tricorp T-Shirt Lange Mouw Tricorp T-Shirt Lange Mouw
  € 14,95 € 18,09 Incl. BTW
 2. Tricorp T-Shirt Lange Mouw Dames Tricorp T-Shirt Lange Mouw Dames
  € 16,59 € 20,07 Incl. BTW
 3. Tricorp T-Shirt Lange Mouw 60°C Wasbaar Tricorp T-Shirt Lange Mouw 60°C Wasbaar
  € 19,10 € 23,11 Incl. BTW
 4. Tricorp T-Shirt UV Block Cooldry Lange Mouw Tricorp T-Shirt UV Block Cooldry Lange Mouw
  € 27,64 € 33,44 Incl. BTW
 5. Tricorp T-Shirt RWS Birdseye Lange Mouw Tricorp T-Shirt RWS Birdseye Lange Mouw
  € 40,80 € 49,37 Incl. BTW
 6. Tricorp Poloshirt 100% Katoen Lange Mouw Tricorp Poloshirt 100% Katoen Lange Mouw
  € 31,96 € 38,67 Incl. BTW
 7. Tricorp Poloshirt Lange Mouw Tricorp Poloshirt Lange Mouw
  € 28,93 € 35,01 Incl. BTW
 8. Tricorp Poloshirt Slim Fit 210 Gram Lange Mouw Tricorp Poloshirt Slim Fit 210 Gram Lange Mouw
  € 32,63 € 39,48 Incl. BTW
 9. Tricorp Poloshirt UV Block Cooldry Lange Mouw Tricorp Poloshirt UV Block Cooldry Lange Mouw
  € 30,27 € 36,63 Incl. BTW
 10. Tricorp Poloshirt RWS Birdseye Lange Mouw Tricorp Poloshirt RWS Birdseye Lange Mouw
  € 42,12 € 50,97 Incl. BTW
 11. Tricorp Poloshirt High Vis Bicolor Lange Mouw Tricorp Poloshirt High Vis Bicolor Lange Mouw
  € 42,52 € 51,45 Incl. BTW
 12. Tricorp Werkhemd Lange Mouw Tricorp Werkhemd Lange Mouw
  € 35,88 € 43,41 Incl. BTW
 13. Tricorp Werkhemd Lange Mouw Basis Tricorp Werkhemd Lange Mouw Basis
  € 38,13 € 46,14 Incl. BTW

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Longsleeves

 

Werkkleding vraagt meer dan alleen eenvoud. Door de jaren heen heeft de werkkleding zich ontwikkelt. Hierdoor is werkkleding niet meer alleen functioneel maar ook steeds meer gericht op een modieuzer uitstraling. Van gewone basic T-shirts of poloshirts is er inmiddels een evolutie op gang gekomen richting slim-fit T-shirts of bamboe T-shirts en T-shirts of poloshirts met cooldry eigenschappen. Ook de longsleeve is hierin opgekomen. Het T-shirt lange mouw dat met name gedragen wordt in de overgang der seizoenen. Waar het net te warm is voor een trui en net te fris voor korte mouwen. 

T-shirt met lange mouw

De T-shirts met lange mouw maken het werken prettiger. Door de goede pasvorm en de lange mouwen heeft de kou en een frisse wind minder vat op u tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden. Wij hebben longsleeves van onder meer de merken Tricorp Workwear, Santino, Dassy, F.E. Engel en Indushirt.

Poloshirt met lange mouw

Ook voor de poloshirts zijn er longsleeves. Met hetzelfde doel ontwikkelt als een T-shirt met lange mouw zorgt een poloshirt met lange mouw voor net dat beetje extra warmte op wat frissere dagen. En met een poloshirt met lange mouw komt u net iets representatiever voor de dag door de polokraag.

Longsleeve met Reflectie

Voor werkkleding met normeringen zijn er ook longsleeves. Binnen ons assortiment longsleeves zijn onder meer een RWS T-shirt met lange mouw en een RWS poloshirt met lange mouw beschikbaar. Verkrijgbaar in de kleuren geel en oranje kunt u hiermee op werkvloeren met RWS vereisten aan het werk. Al uw longsleeves zijn in onze webshop en in onze showroom verkrijgbaar.

Granddad T-shirt

Uniek binnen de categorie longsleeves is het Granddad T-shirt van het merk F.E. Engel. Dit T-shirt is onder meer verkrijgbaar in variant met korte mouwen maar ook als  T-shirt met lange mouw. Het unieke aan dit T-shirt zijn de modieuze kraag die middels knoopjes net even wat anders is dan de standaard longsleeves en T-shirts. De F.E. Engel granddad shirts zijn razendsnel leverbaar en direct in onze showroom te passen en bekijken.

Longsleeve 60 graden wasbaar

Tricorp Workwear introduceert de longsleeve in 60 graden wasbaar variant. Dit T-shirt met lange mouwen is uit de Tricorp Casual lijn en dus op 60 graden wasbaar waardoor ze nog beter en makkelijker te reinigen zijn. Door het toevoegen van elastaan heeft de longsleeve een mooie pasvorm en een hoog draagcomfort. Ook is het T-shirt met lange mouw voorzien van een handige elastische manchet aan het uiteinde van de mouwen en verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren.

Longsleeve voor dames

Binnen ons assortiment werkkleding hebben we ook een breed en uitgebreid assortiment werkkleding voor dames. Dit betekent een betere pasvorm en beter afgestemde maatvoering op de vrouwelijke lichaamsbouw. Ook het longsleeve T-shirt is te verkrijgen in een dames model.