BLS Adembescherming

BLS Adembescherming is onmisbaar. BLS heeft onder meer stofmaskers, halfgelaatsmaskers en bijbehorende filters waarmee u veilig kunt werken. Heeft u vragen over artikelen dan staan onze specialisten u graag bij om u te adviseren voor het juiste gebruik van adembeschermingsmiddelen. Wij hebben in ons uitgebreide pakket BLS als grootste merk op het gebied van adembescherming. . Met de adembescherming van BLS heeft u op iedere werkvloer altijd de langste adem.

19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

BLS Adembescherming

 

Onder meer op het gebied van stofmaskers, halfgelaatsmaskers, volgelaatsmaskers maar zeker ook herbruikbare maskers is BLS een gerenommeerd merk in de markt van persoonlijke beschermingsmiddelen en adembescherming. BLS produceert zelfs stofmaskers en adembeschermingsartikelen, dit betekent dat de artikelen vanuit Europa geleverd worden en nauwelijks last hebben van leveringsproblemen. En wat natuurlijk ook heel belangrijk is bij het gebruik van adembescherming. De kwaliteit en het comfort.  Een stofmasker moet niet alleen beschermen maar ook  comfortabel zitten Het is belangrijk dat uw stofmasker of volgelaatsmakser comfortbalen zit en u geen last heeft van de beschermingsmiddelen tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden.

Specialistische stofmaskers van BLS

BLS heeft stofmaskers in allerlei soorten en maten.  FFP2 stofmaskers, FFP3 stofmaskers maar ook stofmaskers met uitademventiel zitten in het assortiment. Een strakke selectie van snel leverbare artikelen vind u bij ons op de website en natuurlijk ook in onze showroom. Zowel goedkope stofmaskers voor gebruik in grote hoeveelheden als specialistische stofmaskers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stofmaskers met Nano-filtratie, hierbij worden zelfs de allerkleinste deeltjes gefilterd voor het uw longen kan beschadigen. Stofmaskers met neusclip en een perfecte pasvorm waarbij uw neus en mond goed worden afgesloten. Ook zorgen de BLS stofmaskers voor een goed ademende functie waardoor u er lang mee kunt werken.

BLS heeft ook stofmaskers met actieve kool waardoor ook bescherming geboden wordt tegen zuren, organische gassen/dampen en ozon.

Ook uitvouwbare stofmaskers zitten in het ruime assortiment van BLS. Deze zijn uitermate handig om gauw mee te nemen en te kunnen verspreiden via bijvoorbeeld verkoopautomaten.

Halfgelaatsmaskers van BLS

Halfgelaatsmaskers worden voor verschillende toepassingen gebruikt. Als een stofmasker niet meer voldoet door bijvoorbeeld de duur van de werkzaamheden of de mate van risico voor beschadiging van uw longen kunt u hiervoor kiezen. BLS heeft verschillende typen:

  1. Onderhoudsvrije halfgelaatsmaskers, Een halfgelaatsmasker dat bescherming biedt tegen stofdeeltjes en gassen. Door compactheid, optimale afdichting en perfecte pasvorm heeft de drager breed zicht zonder obstakels.
  2. Halfgelaatsmaskers gemaakt van zacht silicone voor nog meer en nog beter comfort tijdens het dragen. De halfgelaatsmaskers van BLS zijn een van de lichtste maskers om te dragen die er in de markt te vinden zijn!
  3. Halfgelaatsmaskers met thermoplastisch rubber wat prijstechnisch voordeliger is dan de variant met silicone. Ook dit maskers is uitermate licht in het dragen en razendsnel te demonteren voor schoonmaak en onderhoud.

Volgelaatsmaskers van BLS

De volgelaatsmaskers van BLS zijn verkrijgbaar in zowel thermoplastisch rubber als silicone zijn voorzien van een krasbestendig vizier met anti-condens systeem zodat uw masker niet beslaat tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden. De dubbele filteraansluiting zorgt ervoor dat het BLS volgelaatsmasker beter in balans is en een breed zicht behoud. BLS heeft ook volgelaatsmaskers met universele aansluiting en een glazen vizier. Door middel van een glazen vizier biedt het masker een betere bescherming tegen chemische middelen.

Filters van BLS

Er zijn verschillende typen filters te verkrijgen. Bij het gebruik van halfgelaatsmaskers of volgelaatsmaskers zijn de filters onmisbaar. Denk daarbij aan gasfilters en stoffilters. Voor iedere omstandigheid zijn bijpassende filters voor de adembeschermings maskers te vinden. 

Filters voor deeltjes, dankzij geplooid weefsel wordt de filtratie van deeltjes gewaarborgd en de vermoeidheid en ademweerstand vermindert.

Filters voor gassen en dampen, door actieve kool worden de gassen en dampen geabsorbeerd. Actieve kool kenmerkt zich door een structuur met hoge porositeit waardoor de dampen en gassen opgevangen worden.

Gecombineerde filters oftewel combifilter. Een combifilter bestaat uit twee patronen, de eerste met geplooid filtermateriaal voor het filteren van deeltjes en de tweede gevuld met actieve kool ter bescherming van gassen en dampen.

Nu verkrijgbaar en in een zucht in huis!

Alle adembescherming van BLS is bij ons verkrijgbaar. De producten in onze webshop zijn direct bij ons op voorraad en kunnen wij dus razendsnel leveren. Overige artikelen van BLS kunnen wij voor u bestellen en zijn meestal in zeven werkdagen in huis. Bent u op zoek naar een specifiek product? Of advies over de best passende adembescherming bij het uitvoeren van uw werkzaamheden? Neem dan rustig contact met ons op, wij helpen u graag verder.