Amerikaanse overalls

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Tricorp Amerikaanse Overall Industrie Tricorp Amerikaanse Overall Industrie
  € 46,23 € 55,94 Incl. BTW
 2. Tricorp Amerikaanse Overall Twill Cordura Tricorp Amerikaanse Overall Twill Cordura
  € 85,08 € 102,95 Incl. BTW
 3. Tricorp Amerikaanse Overall High Vis Bicolor Tricorp Amerikaanse Overall High Vis Bicolor
  € 91,17 € 110,32 Incl. BTW
 4. Tricorp Amerikaanse Overall High Vis Tricorp Amerikaanse Overall High Vis
  € 85,08 € 102,95 Incl. BTW

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Op het gebied van werkkleding zijn niet alleen standaard overalls enorm populair bij de werkende mens. Ook de Amerikaanse overall of tuinbroek is een enorm populaire overall met enorm handige functionaliteiten. Voor al uw Amerikaanse overalls kunt u bij ons terecht. Wij hebben veel modellen tuinbroeken op voorraad, deze kunt u altijd passen bij ons in de Showroom. Van diverse merken hebben wij de beste Amerikaanse overalls waarmee u direct vanuit onze showroom weer de werkvloer op kunt.

Een Amerikaanse overall is er in verschillende soorten, kleuren, maten en heeft ook nog eens verschillende handige functies die u kunnen helpen bij het uitvoeren van uw dagelijkse taken. Denk bijvoorbeeld aan een tuinbroek met handige zakken voor duimstop en gereedschap. Een bretelbroek met kniezakken waarin u uw kniestukken kunt doen als u tijdens uw werkzaamheden veel op uw knieën moet werken.

Ook zijn er Amerikaanse overalls met waterafstotende eigenschappen. En natuurlijk Amerikaanse overalls met reflecterende eigenschappen of zelfs RWS normering. Wij kunnen u altijd voorzien van de allerbeste Amerikaanse overall.

Multinorm overalls zijn er ook in het assortiment Amerikaanse overalls. Een bescherming door middel van vlamvertragende en antistatische eigenschappen waarmee u met de multinorm Amerikaanse overall bijvoorbeeld ook bij het uitvoeren van laswerkzaamheden aan de slag kunt.

Een variant op de Amerikaanse overall is de bodybroek. Een bodybroek heeft ten opzichte van de Amerikaanse overall met name verschillen op de bovenzijde. Waar de Amerikaanse overall eigenlijk altijd schouderstukken heeft in de vorm van bretels is de bodybroek voorzien van een bovenzijde in shirtvorm zonder mouwen. Hiermee is uw bovenlichaam wat beter bedekt.

Natuurlijk zijn tuinbroeken er van verschillende merken. Sommige merken zijn gericht op prijs, andere merken op kwaliteit. Wij zijn ervan overtuigd dat wij de beste bretelbroeken voor iedereen kunnen leveren. Bekende merken in ons assortiment zijn onder meer Amerikaanse overalls van Tricorp, tuinbroeken van Orcon, Bretelbroeken van Dassy en ook de uitzonderlijke kwaliteit van het merk F.E. Engel.